·PARTICIPA

Instruccions per a afiliar-me a les Joventuts Socialistes de Menorca

Actualment, les Joventuts Socialistes de Menorca som un grup de 35 afiliats. La major part de noltros hem entrat a aquesta organització durant la segona meitat de 2012, arrel de la situació política actual i fruit d’uns ideals que compartim i que comparteix bona part de la societat: la política està mal vista i els que hi creim no podem quedar de braços plegats. No és suficient amb criticar i publicar a Twitter i a Facebook el nostre desencís: volem que el PSOE, després d’haver acceptat els seus greus errors, torni a ser el partit de la gent senzilla i treballadora, i també DELS I LES JOVES.

No és una feina fàcil. Per açò necessitam quantes més opinions millor. A Joventuts Socialistes tots deim el què pensam, a favor i en contra del PSOE i dels seus representants perquè creim que aquesta és la única via perquè el poder i la sobirania torni al poble, a la gent del carrer i als joves, com tu. Per açò, pots entrar en contacte amb JSMenorca de dues maneres:

Simpatitzant: els simpatitzants són joves que estan en contacte amb l’organització, que reben informació de tot el que anem fent, que donen la seva opinió a les trobades públiques (que són la gran majoria) però que prefereixen no agafar el compromís que suposa l’afiliació.

Afiliat: ser afiliat o militant significa participar de forma més directa en l’organització i agafar un compromís més constant. A més, és un gest de suport i confiança a les accions i a la feina que fan les Agrupacions Locals i l’Executiva Insular.

Si tens dubtes, vols rebre més informació o ja ho tens decidit, no ho dubtis! CONTACTA!

jsibmenorca@gmail.com

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>