Estructura i Funcionament

Les Joventuts Socialistes de Menorca formam part de les Joventuts Socialistes d’Espanya i de les Illes Balears. A Menorca, el màxim òrgan executiu és l’Executiva Insular, encapçalada pel Secretari General (SG) que és el màxim representant de les Joventuts a l’Illa. Així mateix, representa els militants de les JSMenorca dins l’Executiva Insular del PSOE Menorca de la que en forma part com a membre nat (és a dir, en forma part per naturalesa la persona que ostenta el càrrec de SG per elecció dels militants).

Així mateix, en aquests moments el Secretari General de Menorca, Miquel Company, forma part de l’Executiva Nacional de Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) de la qual n’és Secretari d’Economia, Ocupació i Emancipació.

L’executiva Insular es reuneix de forma ordinària trimestralment o de forma extraordinària quan ho decideixi el Secretari General, per voluntat pròpia o a petició d’algun membre de l’Executiva.

Per altra banda, existeixen les comissions de treball, formades per persones especialistes o interessades en un tema concret, per exemple, la comissió d’educació o sanitat, cultura, esports, etc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>