Archive for 29 octubre, 2013

La realitat del DECRET DE BEQUES

 

Davant les mentides reiterades dels governants del PP, ens hem vist motivats a fer aquesta sèrie de diapositives explicatives que penjarem avui, demà i dijous. Podeu trobar tota la informació -i comprovar-ne la seva certesa- en aquests enllaços:
Beques 2011 (darrer govern socialista)
http://www.boe.es/boe/dias/2011/05/21/pdfs/BOE-A-2011-8850.pdf
Beques 2013 (decret actual ministre Wert)
http://www.boe.es/boe/dias/2013/08/03/pdfs/BOE-A-2013-8559.pdf

Beques1 copia

Beques2 copia

Beques3 copia

COMUNICAT

PODEU VEURE EL DOCUMENT ORIGINAL AQUÍ

Maó, 4 d’octubre de 2013

 

Davant les darreres informacions aparegudes al mitjans de comunicació, i també de la informació obtinguda de la pròpia persona implicada, les Joventuts Socialistes de Menorca volem mostrar el nostre suport absolut a l’Associació Estudiantil 20 de Juny i, en concret, a la seva presidenta i representant Lola Mercadal.

Les cartes que ha rebut, en les quals se l’adverteix de la seva assistència a concentracions il·legals, no són més que una altra mostra de l’autoritarisme que, malauradament, s’ha instaurat a les administracions que governa el Partit Popular. La por a l’activisme polític i a la defensa dels drets de les persones els duu a prendre accions injustificades com aquesta en la qual s’ha advertit a la representant d’una organització que ni tan sols era la convocant dels actes en qüestió.

Executiva Insular de

Joventuts Socialistes de Menorca