COMUNICAT

PODEU VEURE EL DOCUMENT ORIGINAL AQUÍ

Maó, 4 d’octubre de 2013

 

Davant les darreres informacions aparegudes al mitjans de comunicació, i també de la informació obtinguda de la pròpia persona implicada, les Joventuts Socialistes de Menorca volem mostrar el nostre suport absolut a l’Associació Estudiantil 20 de Juny i, en concret, a la seva presidenta i representant Lola Mercadal.

Les cartes que ha rebut, en les quals se l’adverteix de la seva assistència a concentracions il·legals, no són més que una altra mostra de l’autoritarisme que, malauradament, s’ha instaurat a les administracions que governa el Partit Popular. La por a l’activisme polític i a la defensa dels drets de les persones els duu a prendre accions injustificades com aquesta en la qual s’ha advertit a la representant d’una organització que ni tan sols era la convocant dels actes en qüestió.

Executiva Insular de

Joventuts Socialistes de Menorca

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>