Què pensam?

Les Joventuts Socialistes de Menorca ens considerem hereus dels valors republicans i socialistes pels quals moltes persones han lluitat al llarg de la història.

Volem un Estat en el qual tots els pobles o nacions puguin exercir el seu dret a decidir, és a dir, defensem i lluitarem per una República Federal o per una Federació de les diferents nacions d’aquest Estat, Espanya. Per això, les JSMenorca, tot i formar part de les JSE, tenim les nostres línies ideològiques i d’actuació pròpies en la defensa del nostre territori illenc i la nostra cultura i llengua pròpies, objectius que compartim amb la resta de companys de les JSIB.

No obstant això, com a Socialistes que som, les nostres principals línies d’actuació són la defensa del sector públic en tot allò que ajudi al ciutadà a créixer i desenvolupar-se lliurement amb les mateixes oportunitats que qualsevol altre. En definitiva, lluitem perquè la igualtat, en totes les seves vessants, sigui un dels valors rectors de la societat. Per açò, estem a favor d’una educació pública i de qualitat a la qual tothom tingui garantit l’accés, com també a una sanitat gratuïta i universal i a uns serveis socials de qualitat que garanteixin que cap persona quedi exclosa de la societat per raons econòmiques.

Exigim, per tant, als nostres governants i polítics, especialment als del PSOE, que governin pels interessos dels ciutadans i no dels mercats, que apliquin criteris de justícia social i repartiment de la riquesa per garantir una societat més igualitària i humana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>