Agrupació JS MAÓ

El passat dia 28 de desembre es va constituïr l’agrupació local de Joventuts Socialistes de Maó. La nova executiva està formada per Lara Bisbal i Xavi Janer com a secretària general i sercretari d’organització respectivament, en Josep Jover com a secretari de política municipal  i com a primera vocal, na Marta Cardona.

AgrupMaó

Les primeres línies d’acció que han començat a treballar són:

  • En matèria d’Urbanisme: “volem examinar l’actual Pla de Mobilitat per poder trobar la lògica als canvis de tràfic donats en el centre de la ciutat de Maó, i proposar alternatives”.
  • En materia de Joventut: “ens reunirem amb el regidor de joventut de l’Ajuntament perquè ens expliqui les propostes i accions que pensen dur a terme en aquest sentit”.
  • “També ens preocupa sa falta de dinamització del comerç i la poca importància al comerç local, així que també estem treballant en aquesta línia”.

També feim una crida a tots i a totes aquelles persones que vulguin informació o que estiguin interessats en participar d’algun tema de sa nostra ciutat de Maó, es poden posar en contacte amb noltros (jsibmenorca@gmail.com). Així mateix, informar-vos que ens anem reunint de forma informal i periòdica perquè tots els joves tingueu un espai per debatre i/o expressar ses vostres opinions i idees.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>