Constitució Executiva Ciutadella

Ahir dimarts dia 26 de març es va constituir a la seu del PSOE de Ciutadella l’agrupació local de Joventuts Socialistes de Ciutadella. Tant el secretari general de JSMenorca, Miquel Company, com la secretària general dels socialistes de Ciutadella Pilar Carbonero, van destacar la rellevància de que l’agrupació de Ciutadella hagi estat la segona agrupació local en constituir-se després del congrés insular d’aquest estiu. Carbonero va remarcar l’empenta i la il·lusió que això suposa per als socialistes de Ciutadella, molts d’ells presents a l’acte.

IMG-20130326-WA0008

Reunits els militats en assemblea va ser elegida secretària general de l’agrupació Sofia Wall Truyol i va proposar l’executiva local formada per Jordi Benegas Bueno, Secretari d’Organització, Sheila Gordo Guirao, Secretària de Política Municipal i Nan Mascaró Pons, vocal. Ambdues propostes van ser aprovades per unanimitat dels vots dels militants.

IMG-20130326-WA0003

En el seu parlament, Sofia Wall, llicenciada en ciències polítiques, va exposar la seva voluntat de crear un espai de diàleg per als joves de Ciutadella i va remarcar la necessitat d’entendre la democràcia no només com una elecció cada quatre anys sinó com un sistema que ha de garantir la igualtat d’oportunitats, la integració social i el benestar de tothom perquè, “de no ser així estem parlant d’una democràcia incomplerta”.

La secretària general, que s’incorporarà directament al comitè local del PSOE de Ciutadella, va dir que hi exposarà l’opinió dels joves socialistes coincideixi o no amb l’opinió del partit o del comitè i va recollir les paraules de Vicenç Tur que va animar tots els joves a continuar la línia presa “d’esperit crític, de carrer i sense por a dir el que pensen” perquè és vital per a recuperar la comunicació i les sinèrgies amb la ciutadania.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>