Demanem que el Pacte per la Joventut tracti dos temes essencials: beques i conflicte educatiu.

Aquesta és la carta que avui dia 25/09/2013 hem registrat al Consell Insular de Menorca. Demanam una convocatòria extraordinària del Pacte per la Joventut després que la Consellera Baíllo hagi tornat a repetir que els menorquins amb beca som uns privilegiats. Volem també conèixer i fer arribar l’opinió dels joves al respecte d’una qüestió tan important com és el conflicte educatiu.

Enllaç a la carta clicant aquí.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>